WAAR WIJ VOOR STAAN

Waar wij voor staan

Sint Paulusschool: meer dan leren alleen!

Wij zijn een Jenaplanschool, waar wij samen leven, vieren en leren. Als gemeenschap van team, kinderen en ouders.

Wij zijn een open en gastvrije school, waar iedereen gezien en gehoord wordt. Waar je mag leren door proberen en waar fouten maken moet.
Elk kind is weer anders, elk kind is uniek. Vanuit die verschillen werken wij.

Wij willen kinderen laten leren, laten spelen en laten lachen. Wij hebben vertrouwen in alle kinderen en geloven dat zij allemaal talenten hebben. Het is onze passie hen te helpen om die talenten te ontdekken, om te groeien en om hun eigen, persoonlijke doelen te bereiken. Op sociaal-emotioneel, cognitief en creatief gebied en altijd in relatie tot de nabije en wijde leefwereld van het kind. Zodat onze kinderen aan het eind van elke dag blij thuiskomen én later als zelfstandige en zelfbewuste volwassenen een betekenisvolle plek in de wereld kunnen vinden.